NIEUWS 2014: VERNIEUWD WATERPARK!
1200 vierkante meter waterplezier, 3600 vierkante meter ligweide met terras, en meer dan 2000 ligbedden.

vrije toegang

 
 
logo spina camping village

                  
Zoeken naar uw ideale vakantie

Bungalow
Camping

Na een lang verwachte periode van een jaar...


Het grootste Camping Village van Emilia Romagna aan de Adriatische kust..behorend bij één van de grootste Camping Villages in heel Italië.

Camping Holiday Park Spina is omgeven door de prachtige natuur.

 

Temidden van het regionaal park Delta del Po, een beschermd natuurreservaat, bekend om zijn zeldzame vogelsoorten; een bekend terrein voor de vogel liefhebber, bevind zich over een oppervlakte van meer dan 24 hectare, Camping Village Spina, nabij Lidi di Comacchio in de provincie Ferrara. Waar een prachtig pijnbomenbos voor schaduw en verkoeling zorgen voor de bungalows.

 

Camping Holiday Spina Park Village heeft alle facetten van wat u nodig heeft voor uw strandvakantie.

 

U vindt hier meer dan 500 bungalows voorzien van de juiste comfort, omringd door een pijnbomenbos. Er bevinden zich meer dan 600 staanplaatsen voor campers, caravans en tenten volledig beschaduwd. De sanitaire voorzieningen zijn volledig vernieuwd. Ook is er een privéstrand aanwezig met fijn zand, gratis toegang tot het waterpark; die voorzien is van wel 3 zwembaden, twee restaurant, een pizzeria, een goed uitgerust assortiment in de supermarkt, een speeltuin voor de kinderen en een spectaculair Animatie team die vele activiteiten organiseert voor jong en oud. Excursies naar Ravenna, Ferrara, Venezia, Comacchio en Mirabilandia; het op 1 na grootste pretpark van Italië. Kortom..gastvrijheid en enthousiasme zijn de juiste ingrediënten voor uw ideale goed verzorgde vakantie in Emilia Romagna.

 

Spina Camping Village is in het bezit van de certificaten ISO 9001/2000 en ISO 14001/2005

 

Spina Camping Village neemt deel aan het milieubeschermingproject van LegaAmbiente Turismo in Italië en het Circuito Visit in Europa.